Fire tema:

Onsdag

Torsdag

Lørdag


Lovsang

Liv-Margrethe Muren Ulvund 

Onsdag 31. juli 2024


Vi starter med den formen som blir brukt mest nå, Lovsangen. Vi er heldige som har fått med oss Liv-Margrethe Muren Ulvund  med bred erfaring som lovsangsleder, som tar oss med inn i dette landskapet. Lovsang og tilbedelse kan ha mange ulike uttrykk, Liv-Margrethe vil ta oss med inn i noen av de, og vi vil dyrke fellesskapet i lovsang fra dag 1!

Liv Margrethe Muren Ulvund

Gospel

Leif Ingvald Skaug

Torsdag 27. juli 2023


Denne dagen blir i gospelens tegn. Stilarten som har sitt utgangspunkt fra fellesskapet mellom slavene som ble fraktet til Amerika, gav oss mange tusen negro spirituals. Disse sangene gav klangbunn til realisering av mange nye menighetsfellesskap på tidlig 1900-tall der koblingen mellom religiøse tekster og det rytmiske element var det bærende. Gospelen har fått en stor utbredelse fra sin start i Chicago og har vært en stor inspirasjonskilde for mange kristne fellesskap også i Norge. Leif Ingvald Skaug er en av de viktigste korinstruktørene for gospel i Norge,  og har de siste 7 årene drevet frem Gospel Explosion rundt om i landet. Han vil ta oss med inn i dette temaet og introdusere oss for en ny webapplikasjon, «Sing Anywhere»,  som et godt hjelpemiddel for de som vil jobbe med gospel.

Leif Ingvald Skaug

Jazzen og Salmen

Tord Gustavsen

Fredag 2. august 2024


En ikke så mye benyttet form er jazz. Men vi har fått med oss en av verdens flotteste jazzpianister Tord Gustavsen som har gitt ut mange innspillinger av salmer i jazzdrakt.  Temaet for denne dagen «Jazzen og Salmen». Vi vil bli introdusert for et annerledes musikalsk landskap enn det de fleste av oss befinner oss i til daglig. Å for djup i Jesu kjærleik er en av sangene Tord har skrevet arrangementer til som vi skal realisere i felleskoret. Tord vil også være tilgjengelig som instruktør for de pianistene som våger seg inn i dette landskapet.

Tord Gustavsen